top of page

Άτε να δούμε!


Μια ζωή δίαιτα για να μπορέσει το πλάσμα να ... βλέπεται! Μη φας αυτό, μη φας εκείνο, μέτρημα θερμιδών και χίλια δυο άλλα πράγματα και δίαιτες. Κατάντησαμε να σκεφτόμαστε ότι στο τέλος μόνο στον... Παράδεισο θα τρώμε τηγανιτές πατάτες, γλυκά, παγωτά, τσιπς, κλπ χωρίς να παχαίνουμε!

Επειδή λοιπόν μου έχουν σπάσει τα νεύρα, εδώ και καιρό ψάχνω, μελετώ κάποια πράγματα με βάση τη διατροφή, το σώμα και τις συνήθειες μου.. Εδώ και αρκετό καιρό κατά καιρούς ακολουθώ δικά μου "διατροφολογοσόφια" για υγεία και ομορφιά. Μπορώ να σας πω ότι αυτά τα "διατροφολογοσόφια" σε συνδιασμό με άσκηση πάντα, με βοήθησαν να παραμείνω υγιής με άριστα αποτελέσματα αναλύσεων. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να αρχίσω σε καθημερινή βάση ένα δικό μου συνδιασμό διατροφής, για χάσιμο των περιττών κιλών μα κυρίως για ομορφια και υγεία.

Δεν είμαι ειδική, καμία σχέση, είμαι όμως καλή ερευνήτρια. Δεν ανακάλυψα κάτι καινούργιο, ούτε καν τη... ταχυνόπιτα! Απλά έψαξα πολύ, αρχαίες, παραδοσιακές, φυσικές και άλλες διατροφές κλπ, έκανα ένα συνδιασμό και τώρα κάνω το πειραματόζωο.

Για να δούμε ...

0 comments
bottom of page