top of page

Θέλουν να φύγει από τα σπίτια τους



Την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, ζητούν κάτοικοι της περιοχής Νέας Εκάλης, στη Λεμεσό. Συγκεντρώθηκαν το πρωί στο πάρκο της γειτονιάς τους και απαίτησαν από την εταιρεία στην οποία ανήκει η κεραία, να την απομακρύνει,


Οι κάτοικοι ανησυχούν για την υγεία τους και επισημαίνουν ότι η, “η κεραία κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε πολύ μικρή απόσταση από Γυμνάσια, Δημοτικά , βρεφοκομικούς σταθμούς, πάρκο, παιδότοπο, στρατόπεδο με αρκετούς 18χρονους στρατιώτες, αλλά και συμπολίτες- γείτονες μας που βρίσκονται στην 3η ηλικία ή ανήκουν στην κατηγορία ευπαθών πολιτών, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν”.

Η κεραία, τοποθετήθηκε σε οικία, ο ιδιοκτήτης της οποίας, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, έχει εκφράσει την πρόθεση του να ζητήσει την αφαίρεση της, από τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας.

Άξιον απορίας είναι πάντως το γεγονός ότι παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών σε κατοικημένες περιοχές, οι εταιρείες, συνεχίζουν την ίδια τακτική χωρίς να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.


0 comments
bottom of page