top of page

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να πάνε σπίτι τους!



Η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από τη χθεσινή οικογενειακή τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο νέων ανθρώπων, μιας γυναίκας 52 ετών και του γιού της μόλις 21 ετών. Δράστης της τραγωδίας, ο υποτιθέμενος σύντροφος και προστάτης τους.


Δεν θα σχολιάσω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Με εξοργίζει όμως απίστευτα που για μια ακόμη φορά οι αρμόδιες υπηρεσίες αποδείχθηκαν ΑΝΙΚΑΝΕΣ να προστατέψουν τους πολιτες τους.


Στην μικρή μας Κύπρο, μια χώρα με σχεδόν ένα εκατομμύριο κατοίκους, άνθρωποι χάνουν άδικα τις ζωές τους επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους!

Για μια ακόμη φορά, οι ανικανότητα κάποιων φόνευσε δύο ανθρώπους. Ίσως να είναι οι ίδιοι που έστειλαν στον τάφο τον άτυχο Στυλιανό. Ίσως να είναι οι ιδίοι που έχουν στείλει στον τάφο άλλους τόσους.


Γιατί μπορεί ο 59χρονος να είναι ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού, χθες στους Εργάτες, για μένα προσωπικά όμως, ηθικοί αυτουργοί είναι εκείνοι που θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


Πραγματικά με εξοργίζει το γεγνός ότι στην κοινωνία μας έχουν εκτυλισθεί σωρεία οικογενειακών δραμάτων, εκ των οποίων τα πλείστα αφορούσαν οικογένεις ή άτομα τα οποία βρίσκονταν υπό την επίβλεψη, τάχα, των αρμόδιων υπηρεσιών. Μέχρι τώρα δεν έχω δει απολύσεις, δεν έχω δει καν παραιτήσεις, έτσι από ευθιξία. Ακούει κανείς άραγε; Μήπως είναι καιρός κάποιοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάνε στο σπίτι τους; Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν!

bottom of page