top of page

Καλώς να ορίσεις 2019!



Ήταν ένας χρόνος γεμάτος σε όλες τις παραμέτρους. Αγάπησα, αγαπήθηκα, πλήγωσα, πληγώθηκα, πόνεσα, χάρηκα, απογοητεύτηκα, έκλαψα, πικράθηκα, πλημμύρισα από ελπίδα, έφτασα στα πατώματα, ανασκουμπώθηκα και σηκώθηκα. Κέρδισα μάχες, έχασα άλλες. Νέοι άνθρωποι μπήκαν στη ζωή μου, άλλοι έφυγαν. Ποτέ δεν έχασα όμως το γέλιο μου - έστω και αν μου δημιουργεί ρυτίδες!

Ήταν ένα γεμάτο 2018! Τι να πρωτοθυμηθώ; Τη γέννηση του άγγελου μου, του Δημήτρη μου, που μου σημάδεψε τη ζωή; Την εργασιακή μας δικαίωση μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου από τη Βουλή; Την ενασχόληση μου με την ακροβατική γιόγκα, κόντρα στη βαρύτητα και τα όρια; Τον αγώνα για αναγνώριση του κλάδου δημοσιογραφίας στο Limassol College; Τον αγώνα για μια θέση στο ΤΕΠΑΚ για διδακτορικές σπουδές; Είναι τόσα πολλά!

Τι αναμένω από το 2019; Υγεία μόνο αυτήν! Άμα έχουμε την υγεία, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας! Τη ζωή μας τη διαμορφώνουμε όπως εμείς θέλουμε. Οι φίλοι μου με λένε "ταραμένη". Είμαι! Ζω τη ζωή μου στο έπαρκο, χωρίς όρια και ανόητα πρέπει. Κάνω όνειρα, αγαπώ τον εαυτό μου. Δεν καπνίζω, δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ουσιών, λατρεύω και πίνω αρκετά το αλκοόλ - όμως δεν με πίνει αυτό και γενικά απέχω από όλων των ειδών τις εξαρτήσεις! Δεν τις χρειάζομαι, διασκεδάζω χωρίς αυτές και απολαμβάνω την κάθε μέρα. Η μόνη μου εξάρτηση είναι ο εαυτός μου και οι αγαπημένοι μου: η οικογένεια μου, ο σύντροφος μ, οι φίλοι μου και τους ευχαριστώ που είναι κοντά μου και με ανέχονται. 2019 κόπιασε, σε περιμένω! Καλή μας χρονιά!

0 comments
bottom of page