top of page

Ένα μεγάλο Μπράβο!



Με σπουδαίες διακρίσεις για την Κύπρο έκλεισε το Πανευρωπαϊκό συνέδριο EUROMATH ΕUROSCIENCE 2018 που διεξήχθη στην Κρακοβία της Πολωνίας από τις 8 ως τις 11 Μαρτίου 2018.

Ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Λινόπετρας Χατζηλεωνίδας Φοίβος κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό MATHFACTOR, παρουσιάζοντας στην αγγλική γλώσσα εντός τριών λεπτών το αφηγηματικό κείμενο μαθηματικού περιεχομένου «Ο μονόλογος του κύκλου».

Στην κατηγορία του SCIENCEFACTOR η μαθήτρια Δαμιανού Ιουλιανή της Β’ τάξης κατέλαβε την τρίτη θέση για την παρουσίαση του κειμένου «STAR…ορμόνη Ινσουλίνη».

Η νικητήρια ομάδα που αποτελούνταν από τους μαθητές Χατζηλεωνίδα Φοίβο, Δαμιανού Ιουλιανή, Κουλλέ Ελίνα, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο, Μεταξά Χρίστο υπό την καθοδήγηση της μαθηματικού Μαρίας Γεωργίου, της φιλολόγου Μαρίας Οικονόμου Μιλτιάδου και της καθηγήτριας της Οικιακής Οικονομίας Μαρίνας Κολιανδρή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, διακρίθηκε και έκανε περήφανο το Σχολείο και την πόλη της αποδεικνύοντας πως τα σημαντικά έργα είναι αποτέλεσμα εμπνευσμένης συνεργασίας .


0 comments
bottom of page