top of page

Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του...



Σαν τα κοκόρια τσακώνονται Υπουργείο Υγείας και ΠΑΣΥΚΙ για το θάνατο του 10χρονου Σταύρου. Αντί να σιωπήσουν και να κάτσουν μαζί να βρούνε το λάθος, να σώσουν τουλάχιστον άλλες ζωές, τσακώνονται, αποποιούνται ευθύνες και το χειρότερο, οι γιατροί θα απεργήσουν!

Δεν φτάνει που ένα παιδί ξεψύχησε αβοήθητο, χωρίς να τύχει της ιατρικής νοσηλείας που θα άρμοζε σε μια χώρα που θέλει να θεωρείται σύγχρονη, οι γιατροί θα ταλαιπωρήσουν και άλλους πολίτες επειδή θίχθηκε το ΕΓΩ τους. Το δε χειρότερο είναι ότι, όλα αυτά γίνονται πριν καν οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πραγματικά δηλαδή μόνο στην Κύπρο βλέπουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αλλά ξέρετε δεν φταίνει αυτοί. ΌΧΙ δεν φταίνε. Εμείς φταίμε που ανεχόμαστε. Ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις, όπως ανεχτήκαμε και τόσα άλλα (κούρεμα καταθέσεων, κούρεμα μισθών,κλπ).

Η διαφορά όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αν ανεκτούμε και αυτή τη φορά και δεν αντιδράσουμε, αυτομάτως κάνουμε τους εαυτούς και τα παιδιά μας μελλοντικά θύματα. Διότι χθες ήταν ο Σταύρος, αύριο ποιος θα είναι;

Όσο για το πολύπαθο σύστημα υγείας που κάποτε λένε ότι θα εφαρμοστεί... Επιτρέψτε μου να εκφράσω πολλές μα πολλές επιφυλάξεις.

0 comments
bottom of page