top of page

Είναι εξοργισμένος και καλά κάνει!




Εξοργισμένος είναι ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης με το αιματοβαμμένο περιστατικό στη Λεμεσό, που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό ενός νεαρού αστυνομικού και τον ελαφρύ του συντρόφου του.


Αυτούσια η δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, μετά που επισκέφθηκε τους ήρωες αστυνομικούς στο νοσοκομείο Λεμεσού.

"Ένα θέλω να καταστήσω σαφές. Δεν είμαι μόνο στο πλευρό των τραυματιών. Είμαι στο πλευρό του αστυνομικού σώματος που ευόρκως επιτελεί το καθήκον του. Δε θα επιτρέψουμε στα εγκληματικά στοιχεία να θεωρήσουν ότι μπορεί να συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται. Έχω μιλήσει και με τον αρχηγό. Μηδενική ανοχή εις οποιονδήποτε θεωρεί ότι η Κύπρος μπορεί να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε ως πεδίο πλουτισμού, παράνομων ενεργειών και αποθράσυνση σε βαθμό που α νομίζει ότι η Αστυνομία θα εκφοβηθεί από ανάλογες ενέργειες. Αντίθετα, θα νοιώσουν κάποιοι επιτέλους ότι εννοούμε και ευνομία αλλά ιδιαίτερα αλλά και την πάταξη, όχι μόνο της διαφθοράς αλλά και της εγκληματικότητας. Χάριν στις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών, επί του παρόντος είναι σταθερή. Δεν θέλω να αποφανθώ για θέματα που δεν είναι της ειδικότητος μου αλλά δίνω ελπίδα. Μέχρι εδώ. Από πλευράς υπουργείου υγείας η γενική διευθύντρια έχει διευθετήσει ώστε εντός ελαχίστου χρόνου, εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο Ισραήλ. Έρχεται από το Ισραήλ ειδική αεράμπουλανς με ειδικούς τραυματιολόγους, εντατικολόγους, έτσι ώστε να δώσουμε την όση βοήθεια απαιτείται για να κρατηθεί στη ζωή ένας πραγματικά άξιος να φέρει τη στολή αστυνομικού.

Ερ: Κύριε Πρόεδρε σας βλέπουμε εξοργισμένο…

Ναι είμαι. Η επίθεση κατά της Αστυνομίας σημαίνει επίθεση κατά του κράτους. Και αυτό δε θα γίνει ανεκτό από κανένα. Είτε ημεδαπών, είτε αλλοδαπών, είτε απ’ όπου και αν προέρχεται".


ΥΓ: Τα προηγούμεμα, τα υπόλοιπα και τα παραλειπόμενα, έπονται...

0 comments
bottom of page