top of page

Επιτέλους κύριοι σοβαρευτείτε!




Είπα να μη σχολιάζω μα δεν μπορώ! Το λάθος επάνω στο λάθος! Μας πρίξανε ότι θα φέρουν ειδικούς από τη Μεγάλη Βρετανία - τους οποίους θα πληρώσουμε αρκετά από ότι αντιλαμβάνομαι, για να βοηθήσουν στις έρευνες και να "μπουν" στο κεφάλι (!) του Ορέστη. Μια βδομάδα μας πιπίλιζαν με αυτό. Τώρα, μας λένε συνεχώς ότι η παρουσία τους είναι καθαρά συμβουλευτική και θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους χωρίς να συναντήσουν τον ύποπτο! Τουλάχιστον αυτό λέει η επίσημη αστυνομία.

Δηλαδή πέραν των όσων άλλων που θα πληρώσουμε για αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος, θα πληρώσουμε κάποιες χιλιάδες ευρώ για "συμβουλευτικού τύπου υπηρεσίες εκ του μακρόθεν"; Γιατί άμα δεν ανακρίνουν οι εμπειρογνώμονες τον ύποπτο και θα βγάλουν συμπεράσματα με βάση τα λεγόμενα και τις καταθέσεις του, για ποιο λόγο ήρθαν στην Κύπρο. Για να δουν από κοντά την κόκκινη λίμνη ή να παραστούν στις νεκροτομές σαπωνοποιημένων σορών;

Πραγματικά είναι για να σε τρελάνουν. Από τη μια διαμαρτύρονται κάποιοι στην αστυνομία ότι τους γίνεται αυστηρή κριτική " από τους καναπέδες των σαλονιών μας", από την άλλη όμως μιλάνε με μισόλογα και δεν δίνουν ουσιαστικές απαντήσεις.

Το δε χειρότερο από όλα είναι ότι αφήνουν διάφορες πληροφορίες να διαρρεύσουν, χωρίς βεβαίως να λένε κάτι επίσημα για αυτές, ούτως ώστε να υπάρχει μετά το άλλοθι ότι " δεν λέχθηκε τίποτα από την αστυνομία" και ότι είναι απλά λεγόμενα των δημοσιογράφων. Τακτική που έχουν εφαρμόσει με επιτυχία στο παρελθόν. Δυστυχώς έχω την άποψη ότι κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται στην κοινωνία.

Ως άτομο και δημοσιογράφος που εκτιμώ ιδιαίτερα το ρόλο της αστυνομίας ένα θα πω: Κύριοι σοβαρευτείτε επιτέλους. Δεν σας παίρνει άλλο!

0 comments
bottom of page