top of page

Με πραγματικές τιμωρίες ΠτΔ μόνο με αυτές!




Πρέπει να δούμε πώς αντιμετωπίζονται τα φαινόμενα που αυξάνουν τη δυσπιστία των πολιτών προς την πολιτική, δήλωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας παρατήρηση συναδέλφου ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην πολιτική. "Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει και να δούμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα που συνεπώς απωθούν τον κόσμο από την ενεργό εμπλοκή, είτε (τον απωθούν λόγω) περιφρόνησης» είπε χαρακτηριστικά.

"Θα, πρέπει, να..." Πρόεδρε Αναστασιάδη, Κομματάρχες, Βουλευτές. Ο κόσμος έχει μπουχτίσει με τα "θα, πρέπει και τα να" σας. Θέλει άμεσα έργα και πράξεις. Θέλει να σταματήσετε την κοροϊδία και κάποιοι από εσάς τους πολιτικούς να πάτε σπίτι σας. Θέλει, επιτέλους να τιμωρηθούν κάποιοι για τα πολλαπλά εγκλήματα στην οικονομία και σε όσα έχουν καταφέρει σε αυτό τον πολύπαθο τόπο και όταν λέμε τιμωρία, τιμωρία και όχι ποινές χάδια σε κελιά πολυτελείας! ΠτΔ, εδώ αμφισβητείς το πόρισμα επιτροπής που εσύ διόρισες, θυμίζοντας μου έντονα τον προκάτοχο σου, όταν αμφισβητούσε ένα άλλο πόρισμα και τον επέκρινες έντονα για αυτό και ναι αναφέρομαι στα της έκρηξης στο Μαρί.


Πρόεδρε Αναστασιάδη, είναι καιρός να αναλάβεις δράση ενάντια σε κατεστημένα και κομματικές σκοπιμότητες. Γνωρίζω ότι μπορείς. Καιρός να το πράξεις.

0 comments
bottom of page